miercuri, 22 septembrie 2010

I'm a birdplaneee~~

Daa...postez din nou astazi. Blog fever xD

Tocmai am terminat de scris. Pff, fix acum a trebuit sa inceapa scoala? De ce pe 13 si nu 15? De ce in septembrie si nu in octombrie? Ok, hai sa zicem ca ma bucur, intr-un mod..ciudat, ca a inceput scoala. Colegi, prieteni vechi tralalala.
Gah, si avem 5 profesori noi: unu de germana, unu de tehnologie, unu de geografie, una de religie si unu de matematica. Tin sa precizez ca cel de tehnologie e al naibii de plictistitor. E ca un mosulet dinala care vorbeste cu copii parca ar fi la gradinita. Cel de germana e mai amuzant, dar vorbeste numai in germana, iar noi nu suntem obisnuiti fiindca cu cealalta profa vorbeam in romana, nu in germana aka nici nu faceam germana. Ala de geografie e foarte tare. E un mosulet si el, dar explica muuult mai bine decat ala de anul trecut *cu care, de fapt, nici nu faceam ore fiindca citea ziarul sau n-avea chef*Plus, nu e plictisitor, e mai hiperactiv. Ala de mate no comment. E foarte tare si injura si il intelegem *ca deh, injura*. Macar vorbeste normal, nu cu mamaligi cum facea celalalt * no rly, asa facea :|* Si aia de religie e naspa. Serios, are o fata de "Meh... screw them! Ah, dar sunt platita, macar sa le spun ca Dumnezeu a creat lumea si ca (,) cartea aia neagra si groasa e Biblia".
Ah, si de colegi ce sa mai zic. Nu s-au schimbat prea tare, dar sunt mai rasfatati. Cel putin asa mi se pare. Well, problema lor.

Acum ca ma gandesc, sper sa merg la Niji :-? Adica, vreau sa merg si cu Ari ca deh... ea are habar ce e aia anime si ,ma rog, vrea si ea. GAH BORED I R. Sunt in pana de manga si si si si.. oh fuck this.


"Yeah, fuck off, chicken little!" Too awesome. Ah, si daca va uitati putin la 1:09, veti vedea ca tipul de la clape ii runca un bitchface la that fat Jesus. And and...sunt super amuzanti si ascult asta mai tot timpul. It's catchy xD

Oki...mai vad eu ce fac...am sa desenez ceva, nu stiu :-? Yura is out~~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu aveau ce face si au spus~: